тестова книжка мартинюк історія україни замовити

тестова книжка мартинюк історія україни замовити

Пропонований посібник є інтегрованою розробкою, що поєднує теоретичні відомості з історії україни від найдавніших часів до наших днів та систему тестових завдань, які охоплюють усі розділи шкільного курсу історії. Для зручності користування на прикінці довідника подано алфавітний покажчик понять, термінів, персоналій, основних подій та відповіді до тестових завдань. Схвалено для використання у загальноосвітніх навчальних закладах комісією з історії науково - методичної ради з питань освіти міністерства освіти і науки україни (лист імзо від 12 квітня 2018 року № 22. Посібник містить тестові завдання та три комплексні варіанти тестів, структуру яких адаптовано до технічних характеристик завдань з історії україни для зовнішнього незалежного оцінювання 2018. Опрацювання тестових завдань допоможе систематизувати й поглибити знання з усіх навчальних курсів з історії україни, потренуватися у виконанні завдань на зразок тестів зовнішнього незалежного оцінювання, навчитися безпомилково заповнювати бланк відповідей. Посібник містить 1500 тестових завдань та один комплексний варіант тестів, структуру яких адаптовано до технічних характеристик завдань з історії україни для зовнішнього оцінювання. Посібник містить тестові завдання різних типів, що передбачені характеристикою сертифікаційної роботи та відповідають програмі зовнішнього незалежного оцінювання з історії ураїни, а також вимогами державного стандарту загальної середньої освіти.

Посібник містить тестові завдання, та три комплексні аріанти тестів, структуру яких адаптовано до технічних характеристик завдань з історії україни для зовнішнього оцінювання та державної підсумкової атестації. Опрацювання тестових завдань допоможе систематизувати й поглибити знання з усіх навчальних курсів з історії україни, потренуватися у виконанні завдань на зразок тестів зовнішнього незалежного оцінювання. У посібнику вміщено тести, складені згідно з чинною програмою для загальноосвітніх навчальних закладів, затвердженою міністерством освіти і науки україни, які допоможуть перевірити знання учнів з історії україни.

Видання містить навчальний матеріал у вигляді таблиць, схем, діаграм, коментарів, що повною мірою відповідає навчальній програмі шкільного курсу історії україниі (5 - 11 класи) та програмі зовнішнього незалежного оцінювання. Пропонований посібник містить перелік пам яток архітектури та образотворчого мистецтва, обов язкових для розпізнання абітурієнтами а також тестові завдання, згідно програми зно з історії україни з використанням наведених зображень. Тестові завдання допоможуть абітурієнтові навчитись розпізнавати найвидатніші культурні пам ятки, описувати їх, визначати архітектурно - стильові та мистецько - стильові відмінності пам яток різних періодів історії україни, розкривати їхнє значення в українській культурній спадщині. Пропонований посібник містить перелік пам’яток архітектури та образотворчого мистецтва, портрети історичних персоналій, обов’язкові для розпізнавання абітурієнтами, основні дати та події відповідно до програми зно.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

усі гдз 6 класс

таксономія блума на уроках української мови