усі уроки хімії 11 класс гдз

усі уроки хімії 11 класс гдз

Повторити та закріпити визначені спеціальні вміння та навички з предмету (вміння розв язувати експериментальні та розрахункові задачі, поводитися з хімічним посудом, таблицями). Продовжити формування і закріпити загально - навчальні вміння та навички (планування відповіді, вміння чітко пояснювати зроблений запис і тощо). Виявити типові помилки учнів та передбачити міри по усуванню знайдених пробілів в знаннях. Здійснюючи єдність навчання та виховання при громадському огляді звернути особливу увагу на засвоєння учнями головних світоглядних ідей – ідей про матеріальність світу та його безперервний рух, зміні, розвитку, причинно - слідських зв язків явищ, про безперервний процес пізнання розвитку науки виробництвом. Забезпечити ідейно - політичне виховання учнів, акцентуючи увагу на питання, які сприяють вихованню в учнів таких якостей як патріотизм, колективізм. Забезпечити емоційний розвиток учнів, створюючи з цією метою вході громадського огляду різні емоційні ситуації (здивування та ін включати в зміст яскраві приклади, ілюстрації). Звернути особливу увагу на усунення у окремих учнів даного класу недоліки в розвитку інтелекту, волі, емоцій. При роботі з учнями, маючими здібності в галузі хімії, звернути особливу увагу на розвиток таких сторін їх інтелекту.

Перед усім створюється громадська комісія із учнів, що мають інтерес до хімії і знають цей предмет, як в цьому так і в поточному класах. До роботи в комісії задіються члени учнівського комітету, а також члени батьківського комітету.

З членами утвореної комісії вчитель хімії проводить попередні консультації, роз яснює характер їх обов язків на огляді знань, обговорює примірний склад питань, критерії оцінки знань і тощо. Члени комісії надають допомогу в цій роботі і вони ж потім являються членами журі. За допомогою необхідних реактивів визначити, в якій пробірці яка речовина знаходиться. Підводячи підсумки огляду журі оцінює, наскільки реалізовані у відповідях учбові та виховні задачі, задачі розвитку школярів, їх пізнавальних інтересів і здібностей. У заключному слові вчитель відмічає гарні відповіді учнів, об являє і виставляє оцінки до класного журналу, називає кращого учня в класі.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

беларуская мова 4 класс решебнік 2021 2 часть