підручник базилевича

підручник базилевича

Системний і енциклопедичний характер висвітлення законів і категорій економічної теорії, глибокий аналіз, виваженість оцінок і висновків, оригінальність і лаконічність подання матеріалу.

Поки не додано жодних відгуків до цього творутільки зареєстровані читачі можуть залишати відгукибудь ласка, увійдіть або зареєструйтесь спочатку(за редв. Системний і енциклопедичний характер висвітлення законів і категорій економічної теорії, глибокий аналіз, виваженість оцінок і висновків, оригінальність і лаконічність подання матеріалуосталась 1 штука510 р. Питання для підсумкового контролю знаньперейти доперейти доновостной форум теми рефератів 1 модуль модуль самостійної роботи завдання № економічний устрій суспільства та його базисні інститутисуботня школаформальні методи аналіза та верифікації програмтеорія програмуванняопераційні системимоделювання та проєктування інформаційних системекономічна теорія. Грамота, 2014у колективній монографії розглянуто філософські, історичні та теоретичні проблеми правової відповідальностідосліджуються онтологічні, антропологічні, методологічні аспекти відповідальності в праві. ґрунтовно висвітлюються теоретичні основи економічної поведінки, очікувань суб єктів господарювання, механізм прийняття оптимальних рішень економічними агентами, визначаються умови рівноваги на різних типах ринків та умови максимізації фірмами своїх цільових функцій залежно від конкретної структури ринку та стану економічної кон юнктури.

Розкриваються взаємовідносини ринкового і бюджетного секторів економіки, закономірності адаптації суб єктів господарювання до умов функціонування в транзитивній економіці, особливості функціонування ринків ресурсів та процес формування факторних доходів. У поданні матеріалу автори спираються на нові методичні підходи, до кожногорозділу додаються необхідні таблиці, схеми, графіки, навчальний тренінг тощо. Эффект веблена — достаточно распространённое явление показательного потребления, которое возникает при потреблении благ, в основном недоступных для большинства обычных потребителей в связи с их высокой ценой, что подчеркивает социальную значимость их владельцев.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

усі гдз 6 класс

таксономія блума на уроках української мови