англійська мова комплексне видання зно 2021

англійська мова комплексне видання зно 2021

Тренувальні завдання і типові варіанти тестів можуть бути використані для розвитку навичок аудіювання, читання і письма у всіх, хто вивчає англійську мову, для проведення репетиційних іспитів, а також для самостійної підготовки до дпа і зно з англійської мови.

До довідкового розділу посібника включені тексти для аудіювання, теоретичний матеріал з граматики, лексики і письма, а також відповіді до всіх тренувальних завдань і зразків варіантів тестів. Усі, хто прагне досконало опанувати англійську мову, хто з року в рік вивчає її у школі, хто навчає дітей цієї іноземної мови, знайдуть застосування даному чудовому комплексному виданню. У кінці розділів обов язково пропонуються дуже схожі на завдання зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації тести різного рівня складності. Такий підхід формує у випускників загальноосвітніх навчальних закладів здатність до соціального контакту з представниками іншої лінгвокультури в найтиповішнх ситуаціях мовлсннсвоі взаємодії. В україні створено національний екзамен з іноземної мови, метою якого є введення зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов відповідно до програми зовнішнього незалежного оцінювання та з урахування світового досвіду в галузі незалежного тестування. Перша частина посібника містить теоретично - довідковий матеріал та комплекс вправ і тестів, необхідних дія вивчення та вссбічного повторення англійської мови.

Vocabulary, grammar), які містять вправи та тестові завдання, іцо перевіряють мовну компетенцію учнів, а саме рівень сформованоеті лексичних, граматичних, фонсіико - орфографічних навичок та перекладацьких умінь. У цій частині в доступній формі пояснено фонетичні, лексичні, граматичні та орфографічні особливості англійської мови, які зазвичай спрнчиняюіь труднощі у практичному використанні. Пропонований навчальний посібник містить різноманітні завдання, які дають можливість всебічно перевірити знання з англійської мови відповідно до вимог чинної програми дія закладів загальної середньої освіти.

1) завдання на встановлення відповідності; 2) завдання з вибором однієї правильної відповіді; 3) завдання на заповнення пропусків; 4) завдання з розгорнутою відповіддю; 5) завдання на визначення правильностінсправильності твердження. Завдання широкого спектру перевіряють моазенневі уміння та навички учнів з читання, письма, говоріння, володіння структурою англійської мови на лексичному, грама¬тичному, фонстико - орфоірафічному рівнях, знання соціокультурннх реалій англомовних країн. Третя частина test your writing competence присвячена пнсьму, як важливому виду мовленнєвої діяльності, а саме вмінню виконувати різноманітні творчі завдання англійською мовою. Четверта частина посібника test your sociocultural competence містить завдання лінгвокраїнознавчого змісту і зорієнтована на визначення рівня соціокультурної компетенції учнів, зокрема, перевіряється знання історії, географії, культури великої британії, сполучених штатів америки та канали та рівень сформованоеті лінгвокультуриої компетенції, яка передбачає вміння враховувати культурні реалії, звичаї, традиції англомовних країн, а саме.

П ятий розділ посібника містить 20 варіаігтін тестів з англійської мови у форматі зно згідно діючої програми зовнішнього незалежного оцінювання, затвердженої міністерством освіти і науки україни (наказ від 3. Зміст тестових завдань подано на автентичних зразках літературного мовлення, прийнятого у великій британії та відповідно до сфер і тематики ситуативного спілкування і шкільної навчальної програми.

Наприкінці посібника наведені ключі до усіх вправ та тестових завдань, які допоможуть перевірити правильність їх виконання та звернути увагу на навчальний матеріал, що погребує доопрацювання. Автори сподіваються, що завдання посібника допоможуть учителям організувати індивідуальну та самостійну роботу учнів, сприятимуть підвищенню об єктивності контролю та оцінювання знань.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

усі гдз 6 класс