портфоліо учня старших класів українською мовою шаблон

портфоліо учня старших класів українською мовою шаблон

Тут показуються усі успіхи, досягнення дитини, позитивні емоції, виражені в творчих роботах, думці дитини, та і в цілому його відношення до навколишнього світу.

Батьки і педагоги початкової школи зможуть спостерігати за розумовим, фізичним і психоемоційним розвитком дитини.

Наступні сторінки можна присвятити найріднішим, ближчим людям, а саме батькам, братам, сестрам, бабусям і дідусям. Про них бажано надати коротку інформацію, доповнити альбом відповідними фотографіями.

Буде прекрасно, якщо ці захоплення мають практичну основу і представлені оригінальними виробами, аплікаціями, які прикріпляються у вигляді фото. Створіть для цього окрему сторіночку, де описується вид спорту, дані про тренера, приклейте фотографії з тренувань, змагань. Можна зробити сторіночку з фотографіями і іменами вчителів, з переліком шкільних предметів. Не зайвою буде і сторіночка з оцінками, яку можна заповнювати у кінці навчального року.

Найчастіше цей документ представляє з себе підбірку робіт і результатів учня, яка демонструє його прагнення, потенціал і результати, досягнуті в різних областях (як у рамках учбової програми, так і поза стінами школи). Містить інформацію про адресу і найменування освітньої установи, піб учня і клас. За бажання ви можете вказати (у загальних рисах або детально) дані про місце роботи і спеціальності того або іншого члена сім’ї. У полі “я умію робити” рекомендується вказати найбільш значимі, на ваш погляд, досягнення учня. Наприклад, якщо ваша дитина навчилася плавати цього літа, то для першого або другого класу – це також є досягненням. У полі “я люблю робити” рекомендується вказати відомості про інтереси і захоплення учня. В процесі навчання ця інформація може допомогти педагогам розвинути наявні у дитини здібності, а також знайти серед однокласників однодумців і друзів. Буде корисно, якщо поля цієї форми учень заповнить самостійно, а ви йому потім допоможете звести інформацію за часом тих або інших справ. Тут необхідно вказати інформацію про назву гуртка, секції або клубу, назву установи, в якій проводяться зайняття і час, впродовж якого учень приймав або бере участь в діяльності гуртка або клубу.

У разі зайняття з репетитором, що приходить до вас додому, – це також слід відобразити в розділі. інформація дозволить педагогові оцінити факт того, що в розвитку тих або інших навичок, або умінь, учень робить серйозніші дії, що дозволяють досягти великих результатів, ніж якби те або інше зайняття залишалося на рівні звичайного захоплення. У початкових класах рівень освіти в області літератури, як правило, ще не на стільки високий, щоб учень вже мав необхідні навички складати які - небудь вірші або оповідання, і в той же час, бувають виключення. Рекомендується актуалізувати інформацію за підсумками завершення кожної учбової чверті і навчального року.

Мультимедійні презентації - дослідження учнів 9 - х класів в рамках тижня математики.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

беларуская мова 4 класс решебнік 2021 2 часть